foto

John Chappell

  • nar. 9.3.1939
    Winston-Salem, North Carolina, USA
  • zem. 2.3.2015 (75 let)
    Carthage, North Carolina, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Nástrahy lásky
1988 My Best Friend Is a Vampire
1985 Two Soldiers
1983 Kentucky Woman (TV film)
1982 Executioner's Song, The (TV film)
1981 Hard Country
Jak zemřel Randy Webster (TV film)
Nashville Grab (TV film)
The Choice (TV film)
1980 Alcatraz: The Whole Shocking Story (TV film)
Brubaker
Fighting Back (TV film)
1979 10
Fast Break
Rebels, The (TV film)
1978 KISS Meets the Phantom of the Park (TV film)
1977 Druhá strana půlnoci
Tail Gunner Joe (TV film)
Trial of Lee Harvey Oswald, The (TV film)
1976 Bijásek
1975 Moonrunners
1974 Buster and Billie

TV seriály

1995 Legend (TV seriál)
1991 The New WKRP in Cincinnati (TV seriál)
1986 Elektrický rytíř (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
1983 M*A*S*H - Co bylo potom (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1978 WKRP in Cincinnati (TV seriál)
1977 Rafferty (TV seriál)
Rhinemann Exchange, The (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Delvecchio (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace