foto

Rick Dobran

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Noc v muzeu 2
2007 Passion´s Web (TV film)
2005 14 hodin strachu (TV film)
2003 See Grace Fly
1997 Akta X – Akta 8: Tempus Fugit (video kompilace)

TV seriály

2016 The 100 (TV seriál)
Hakeldama (S03E05)
2013 Continuum (TV seriál)
Second Thoughts (S02E03)
2012 Bylo, nebylo (TV seriál)
Cizinec (S01E20)
2011 Captain Starship (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
The French Mistake (S06E15)
2010 Agentura Jasno (TV seriál)
Polarizující expres (S05E14)
2007 Flash Gordon (TV seriál)
2006 Saved (TV seriál)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
4400 (TV seriál)
Nechte maličkých (S02E04)
2003 Alienated (TV seriál)
2002 John Doe (TV seriál)
2000 Černý anděl (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Human Essence (S03E08)
1997 Zámořská střední (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Max (S04E18)
Tempus Fugit (S04E17)
1995 Krajní meze (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace