foto

Stefan Brauburger

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Dokumentární

2019 ZDFzeit: Wir Deutschen und die Demokratie (TV film)
2018 ZDFzeit: Supermächte (TV seriál)
2011 Poslední tajemství Třetí říše (TV seriál)
2008 Die Deutschen (TV seriál)
2006 Die Hölle von Verdun (TV film)
2004 Chtěli zabít Hitlera (TV seriál)
Hitlerovi poradci (TV seriál)
2003 Stalin (TV seriál)
2002 Die Nervenprobe - Kuba-Krise '62
SS: Ve znamení smrtihlava (TV film)
2001 Hitlerovy ženy (TV seriál)
1999 Kanzler - Die Mächtigen der Republik (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2018 ZDFzeit: Supermächte (TV seriál)
2013 Ženy, které tvořily historii (TV seriál)
2010 Die Wege der Deutschen (TV film)
2008 Die Deutschen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky