foto

William Newman

  • nar. 15.6.1934
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 27.5.2015 (80 let)
    Philadelphia, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Shadow: Dead Riot
2000 Učitelův miláček
1999 Hra snů
1998 Brownovo Requiem
1997 Touch
1996 No Easy Way
Srdce v oblacích
Svalnatý Santa Claus
Čarodějky
1995 Soudcem z nouze
Tom a Huck
Wounded Heart (TV film)
1994 Pomsta mrtvého muže (TV film)
1993 Beze strachu
Mrs. Doubtfire - Táta v sukni
Odd Couple: Together Again, The (TV film)
Skřítek
1992 Desperate Choices: To Save My Child (TV film)
Hrdina proti své vůli
1989 Chattahoochee
Večeře o osmé (TV film)
1988 Blázinec
Had a duha
Vražda Mary Phaganové (TV film)
Vražedná opice
1987 Special Friendship, A (TV film)
1986 Odplata (TV film)
Pobřeží moskytů
Poslední dny Jesse Jamese (TV film)
Rockový hotel
1985 Stříbrná kulka
1984 Billions for Boris
1981 Pošťák vždy zvoní dvakrát
1980 Brubaker
1976 Červi

TV seriály

2006 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Krádež kočky (S02E04)
2001 Philly (TV seriál)
The Tick (TV seriál)
2000 Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
Popular (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Crappy Birthday (S01E15)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
1997 Dharma & Greg (TV seriál)
1996 Goode Behavior (TV seriál)
1995 Doupě (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
Virtuální realita (TV seriál)
Women of the House (TV seriál)
1994 All-American Girl (TV seriál)
Something Wilder (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Svědectví (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Doktorka Quinnová (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Svatba a nevěra (S01E15)
1992 Picket Fences (TV seriál)
1991 Eerie, Indiana (TV seriál)
Mírová bojiště (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Hostitel (S04E23)
1986 Matlock (TV seriál)
1983 Policejní šéfové z Delana (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1975 Ryan's Hope (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace