foto

Ebbe Roe Smith

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1997 Město šílenců
1994 Floundering
1993 Volný pád
1992 Jízda života
1991 Boys, The (TV film)
1989 Fletch žije
Turner a Hooch
1988 Kdo seje vítr (TV film)
Tapeheads
1987 Big Bad Mama II
Osudná droga
Price of Life, The
Rozkacená sudba
1986 Policie z New Orleans
Útěk v řetězech (TV film)
1985 Beze stopy (TV film)
My Man Adam
1983 Horse Dealer's Daughter, The
Special Bulletin (TV film)
Transakce století
1982 Pandemonium
Tančím, jak nejrychleji dovedu
1980 Brubaker
Vzkříšení

TV seriály

2016 Portlandia (TV seriál)
Family Emergency (S06E07)
2015 Portlandia (TV seriál)
Dead Pets (S05E10)
You Can Call Me Al (S05E09)
House for Sale (S05E08)
2012 Grimm (TV seriál)
Of Mouse and Man (S01E09)
Portlandia (TV seriál)
Motorcycle (S02E07)
2011 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Experimental Job (S04E11)
1990 Bagdad Cafe (TV seriál)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Simply Irresistible (S01E06)
Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1987 Wiseguy (TV seriál)
1986 Kriminální příběhy (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Musíte mi věřit (S02E05)
Pásmo soumraku (TV seriál)
The Leprechaun-Artist / Dead Run (S01E19)
1983 M*A*S*H - Co bylo potom (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky