foto

J.C. Quinn

  • nar. 30.11.1940
    Philadelphia, Pennsylvania, USA
  • zem. 10.2.2004 (63 let)
    Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Across the Line
Nebezpečný kód
Věznice
1999 Muž zázraků (TV film)
1998 Barvy moci
Tunel do Číny
1997 Country Justice (TV film)
Last Lives
Lhář
Pohřbeni zaživa (TV film)
1996 Bastard Out of Carolina
Hit Me
Muž bez Boha
Odejít jako vrah
To Love, Honor, and Deceive (TV film)
1995 Boží armáda
1994 Dar lásky (TV film)
Pontiakem k měsíci
1993 Program
1992 Babe
Past na Chrise
Vražda po americku
1991 Případ doktorky Willisové (TV film)
1990 Bouřlivé dny
Megaville
Modlitba bruslařů
Secret Life of Archie's Wife, The (TV film)
The China Lake Murders (TV film)
1989 Anatomie pana člověka
Bláznivá spolubydlící
Propast
Turner a Hooch
Vražda v Central Parku (TV film)
Wired
1988 Asijské stigma
Kšeft za všechny prachy
Mystická krása
1987 Štamgast
1986 Bojové nasazení
Tváří v tvář smrti
Twisted
Vzpoura strojů
1985 Hledání vidiny
North Beach and Rawhide (TV film)
1984 C.H.U.D.
Místa v srdci
Violated
1983 Invasion of Privacy, An (TV film)
Silkwoodová
Útěk Eddieho Macona
1980 Brubaker
Gloria
Times Square
1979 Night-Flowers
Palebná síla
1978 On the Yard

TV seriály

2000 Takový je život (TV seriál)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)
Full Moon Rising (S02E05)
Profesionálové z CI5 (TV seriál)
Ze Země na Měsíc (TV seriál)
Le Voyage Dans La Lune (E12)
1996 Policie z New Orleans (TV seriál)
1993 Moon Over Miami (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1989 Booker (TV seriál)
Případy otce Dowlinga (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1987 A Year in the Life (TV seriál)
Bohatství, posedlost a smrt (TV seriál)
1986 Kriminální příběhy (TV seriál)
Miami Vice (TV seriál)
Sons and Lovers (S02E22)
1985 Stingray (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

1993 Pod nátlakem: Jak se dělal film Propast

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky