foto

Ritch Brinkley

  • nar. 18.3.1944
    Colorado City, Texas, USA
  • zem. 5.11.2015 (71 let)
    Raleigh, North Carolina, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Děti na oslavě svých narozenin
1997 Cyclops, Baby
Únos
1995 Amanda & the Alien (TV film)
Virus (TV film)
1994 Plavčík
Pomsta mrtvého muže (TV film)
1992 Doktor Mordrid
Ruby
1991 Kriminálnice (TV film)
Přežít (TV film)
1990 Kniha lásky
Silueta smrti (TV film)
1988 Kšeft za všechny prachy
1987 Pátrání v čase (TV film)
1986 Garry Shandling Show: 25th Anniversary Special, The (TV film)
Manhunt for Claude Dallas (TV film)
Texas (TV film)
Útěk v řetězech (TV film)
1985 Muž s červenou botou
Wild Horses (TV film)
1984 Kočičí zlato
1980 Brubaker
1974 Curse of the Headless Horseman

TV seriály

1999 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
The Long and Winding Short Cut (S03E22)
1997 Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
1996 Malcolm & Eddie (TV seriál)
1994 Something Wilder (TV seriál)
Thunder Alley (TV seriál)
Weird Science (TV seriál)
1993 Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
Superman (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1990 Get a Life (TV seriál)
Městečko Twin Peaks (TV seriál)
The Orchid's Curse (S02E05)
Laura's Secret Diary (S02E04)
Normal Life (TV seriál)
Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
Mathnet (TV seriál)
My Two Dads (TV seriál)
1986 My Sister Sam (TV seriál)
Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
O nejlepší dýni (S02E10)
1985 Misfits of Science (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
Stingray (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
The Master (TV seriál)
1983 Mama's Family (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)

Host

TV pořady

1987 Dolly (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace