foto

Rod Daniel

  • nar. 1942
    Nashville, Tennessee, USA
  • zem. 16.4.2016
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2002 Sám doma 4 (TV film)
2000 Alley Cats Strike (TV film)
Jak si vzít milionářku (TV film)
1999 Génius (TV film)
1997 Things That Go Bump (TV film)
1993 Beethoven 2
1991 Super
1989 K-9, můj přítel se studeným čumákem
1987 Like Father Like Son
1986 Stranded (TV film)
1985 Školák vlkodlak

TV seriály

1998 Simple Life, The (TV seriál)
1997 Built to Last (TV seriál)
Chicago Sons (TV seriál)
Fired Up (TV seriál)
1996 American Pie (TV seriál)
Boston Common (TV seriál)
Local Heroes (TV seriál)
Men Behaving Badly (TV seriál)
Raymonda má každý rád (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
Cold Turkey (S01E09)
Život s Rogerem (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Caroline and the ATM (S01E05)
Doupě (TV seriál)
The Pursuit of Happiness (TV seriál)
Whole New Ballgame, A (TV seriál)
1985 Mary (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)
Partners in Crime (TV seriál)
The Duck Factory (TV seriál)
1982 Filthy Rich (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
Tucker's Witch (TV seriál)
Magnum (TV seriál)
Další léto (S02E17)
1981 Harper Valley P.T.A. (TV seriál)
1978 WKRP in Cincinnati (TV seriál)