foto

Blerim Destani

  • nar. 12.4.1981 (37 let)
    Stolberg, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Poison Rose
2018 Kanun
Spielmacher
2017 Kapitán
2016 Frauen
Helen Dorn – Gefahr im Verzug (TV film)
Out of Control
Spuren der Rache (TV film)
2014 Amsterdam Express
Léto v Maďarsku (TV film)
2013 Gone Back
Harms
2012 Tom Sawyer a jeho kamarádi
2011 90 minut – Berlínský projekt
2010 Hříšnice (TV film)
2009 Dossier K.
Separation City
Snížit se
Ved verdens ende
2008 Time of the Comet

TV seriály

2017 Kobra 11 (TV seriál)
Přežít (S22E20)
2015 Kobra 11 (TV seriál)
Krevní msta (S20E01)
2014 Helen Dorn (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Poslední noc (S19E04)
2003 Zone stad (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace