foto

Frédéric Lopez

  • nar. 27.2.1975 (46 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Monsieur Naphtali

TV seriály

2015 La Théorie des Balls (TV seriál)
2010 Touche pas à mon poste! (TV seriál)
1994 Les enfants de la télé (TV seriál)

Dokumentární

2004 Rendez-vous en terre inconnue (TV seriál)
2001 + Clair (TV seriál)
1998 Comme au cinéma (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2004 Rendez-vous en terre inconnue (TV seriál)

Producentská filmografie

Dokumentární

2004 Rendez-vous en terre inconnue (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Vivement la télé (TV pořad)
2012 La parenthèse inattendue (TV pořad)
Le grand 8 (TV pořad)
2010 Comment ça va bien! (TV pořad)
2009 C à vous (TV pořad)
2006 On n'est pas couché (TV pořad)
2005 Les grands du rire (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
1998 Le plus grand cabaret du monde (TV pořad)
Tapis rouge (TV pořad)
Vivement dimanche (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky