foto

Tony Alcantar

  • nar. 13.8.1960 (57 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Bridal Wave (TV film)
Harvest Moon (TV film)
Killing Poe
Once Upon a Holiday (TV film)
2014 Big Eyes
Kouzelní kmotříčci v ráji (TV film)
2013 Concrete Blondes
Lawrence & Holloman
Voják 3: Na domácí frontě
2012 Abducted: The Carlina White Story (TV film)
Vánoční příběh 2
2009 Break-Up Artist, The
Revolution (TV film)
2008 Milující manželka (TV film)
Vánoce v Cesmínově
2007 Dítě z Marsu
Když se smůla lepí na paty
Nečekaný zločin (TV film)
Postal
Vzpoura v Seattlu
Zmatená duše
2005 Dohoda
Fantastická čtyřka
Jeho a její Vánoce (TV film)
2004 Meltdown (TV film)
Příběh Charlieho andílků (TV film)
Roztomilý mazlíček
2003 Ach ty ženy!
2002 Rhino Brothers, The
Romantická komedie 101 (TV film)
Tělo na tělo
2001 Till Dad Do Us Part (TV film)
VIP 2 - Jack se vrací
2000 Nejlepší show

TV seriály

2015 When Calls the Heart (TV seriál)
New Year's Wish (S03E01)
2013 Motiv (TV seriál)
Nelítostná (S01E12)
Arrow (TV seriál)
Stát vs. Queenová (S02E07)
Continuum (TV seriál)
Seconds (S02E09)
Lovci duchů (TV seriál)
Torn and Frayed (S08E10)
2012 Level Up (TV seriál)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Cesta do Tallahassee (S02E06)
2010 Actress Diaries, The (TV seriál)
Hiccups (TV seriál)
Tower Prep (TV seriál)
2009 Alice (TV seriál)
2008 Under One Roof (TV seriál)
2007 Mimoni v Americe (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Krvavé svědectví (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Metla (S09E17)
2005 Three Moons Over Milford (TV seriál)
2004 Collector, The (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
Mrtví jako já (TV seriál)
Dům na prodej (S02E06)
2003 Volání mrtvých (TV seriál)
2002 American Dreams (TV seriál)
Breaking News (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Rockman.EXE (TV seriál)
2001 Šikula a šikulkové (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
Fearing Mind, The (TV seriál)
Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
Just Deal (TV seriál)
Luchadores, Los (TV seriál)
The Immortal (TV seriál)
1999 Strange World (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Collateral Damage (S03E11)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
1997 Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace