foto

Marc Hillefeld

  • nar. 1968
    Paderborn, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Zoé (TV film)
2018 Kobra 11 - Vina (TV film)
Kobra 11 - Štvanice na Semira (TV film)
2012 Případ Malorka (TV film)
2011 Rookie - Fast platt (TV film)
2009 Místo dopadu: Berlín (TV film)
2007 Die ProSieben Märchenstunde: Schneewittchen - 7 Zipfel und ein Horst (TV film)
2006 Die ProSieben Märchenstunde: Rotkäppchen - Wege zum Glück (TV film)
2005 Na plný plyn (TV film)
Strašidlo z Canterville (TV film)

TV seriály

2017 Kobra 11 (TV seriál)
Mezi bratry (S22E16)
2016 Kobra 11 (TV seriál)
Operace Midas (S21E11)
Smrt bez varování (S21E09)
2015 Kobra 11 (TV seriál)
Větrná harfa (S20E09)
Vzpoura (S20E03)
Bez milosti 2. část (S19E10)
2014 Kobra 11 (TV seriál)
Mladé a výbušné (S19E02)
2013 Kripo Holstein - Mord und Meer (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2006 Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky