foto

Serge Khalfon

  • nar. 5.11.1963 (55 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Folle Amanda (TV film)
2015 Je préfère qu'on reste amis (TV film)
2009 Chat et souris (TV film)
2005 Plus bel homme du monde, Le (TV film)
2001 Tous avec Line (TV film)

TV seriály

2019 Matteï, Brigade des Mineurs (TV seriál)
Sugar Daddy (S06E04)
La Piste aux étoiles (S06E02)
Question de goût (S06E01)
2010 La Happy Hour de Canal+ (TV seriál)
2003 Les 100 plus grands... (TV seriál)
1994 Les enfants de la télé (TV seriál)
1988 Guignols de l'info, Les (TV seriál)

Dokumentární

2004 Au secours... ils reviennent! (TV seriál)
2001 + Clair (TV seriál)

TV pořady

2017 Radio + (TV pořad)
2016 Action ou vérité (TV pořad)
Arthur et les incollables (TV pořad)
2012 Hier encore (TV pořad)
2010 Ce soir avec Arthur (TV pořad)
2008 Tous au théâtre! (TV pořad)
2007 On n'a pas tout dit (TV pořad)
Un jour, un destin (TV pořad)
2006 On n'est pas couché (TV pořad)
2004 La chanson de l'année (TV pořad)
2001 Culture et dépendances (TV pořad)
2000 On a tout essayé (TV pořad)
1998 Tout le monde en parle (TV pořad)
1995 Juste pour rire (TV pořad)
1990 Motus (TV pořad)
1987 Nulle part ailleurs (TV pořad)
1985 Victoires de la musique (TV pořad)

Herecká filmografie

Producentská filmografie

Dokumentární

2017 Pornocratie: Les nouvelles multinationales du sexe (TV film)
2011 Un jour, une histoire (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 On n'est pas couché (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace