foto

Andre Tricoteux

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Benchwarmers 2
2016 Hra na lásku (TV film)
Policajt ze školky 2
Smrt čeká
Warcraft: První střet
2014 Bad City
2013 Ice Soldiers
Podrazák (TV film)
2012 The Movie Out Here
2011 To the Mat (TV film)

TV seriály

2020 Ledová archa (TV seriál)
2019 Charmed (TV seriál)
Past Is Present (S02E07)
Things to Do in Seattle When You're Dead (S02E02)
Safe Space (S02E01)
The Flash (TV seriál)
Seeing Red (S05E11)
2018 Půjčovna masa (TV seriál)
Síla zla (S01E04)
Na opuštěném místě (S01E03)
Padlý anděl (S01E02)
Take Two (TV seriál)
Take Two (E01)
Riverdale (TV seriál)
Kapitola 34: Soudná noc (S02E21)
Lovci duchů (TV seriál)
Good Intentions (S13E14)
2017 iZombie (TV seriál)
Heaven Just Got a Little Smoother (S03E01)
The 100 (TV seriál)
DNR (S04E09)
The Flash (TV seriál)
The Once and Future Flash (S03E19)
Into the Speed Force (S03E16)
The Wrath of Savitar (S03E15)
další epizody (4)
2016 Cestovatelé časem (TV seriál)
Pokoj 101 (S01E05)
Ice (TV seriál)
Run You Bastards Run (S01E02)
Legends of Tomorrow (TV seriál)
Fail-Safe (S01E05)
Van Helsing (TV seriál)
Začíná to (S01E13)
iZombie (TV seriál)
Salivation Army (S02E19)
Dead Beat (S02E18)
Reflections of the Way Liv Used to Be (S02E17)
další epizody (7)
The Flash (TV seriál)
The Present (S03E09)
Killer Frost (S03E07)
Shade (S03E06)
Arrow (TV seriál)
Legacy (S05E01)
2015 Impastor (TV seriál)
On the Third Day... (S01E02)
Genesis (S01E01)
iZombie (TV seriál)
Max Wager (S02E06)
Even Cowgirls Get the Black and Blues (S02E04)
Zombie Bro (S02E02)
další epizody (4)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Labutí píseň (S05E11)
2014 Agentura Jasno (TV seriál)
A Nightmare on State Street (S08E09)
2013 King a Maxwellová (TV seriál)
Motiv (TV seriál)
Ten, co vyváznul (S01E13)
Continuum (TV seriál)
Second Chances (S02E01)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Drobek (S02E13)
2012 Arctic Air (TV seriál)
2011 Health Nutz (TV seriál)
2010 Strážce spravedlnosti (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky