foto

Andre Tricoteux

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Altered Carbon
2016 Countdown
Policajt ze školky 2
The Game of Love (TV film)
Warcraft: První střet
2014 Bad City
2013 Ice Soldiers
Podrazák (TV film)
2012 The Movie Out Here
2011 To the Mat (TV film)

TV seriály

2017 iZombie (TV seriál)
Heaven Just Got a Little Smoother (S03E01)
The Flash (TV seriál)
The Once and Future Flash (S03E19)
Into the Speed Force (S03E16)
The Wrath of Savitar (S03E15)
další epizody (4)
The 100 (TV seriál)
DNR (S04E09)
2016 Ice (TV seriál)
Run You Bastards Run (E02)
Legends of Tomorrow (TV seriál)
Fail-Safe (S01E05)
Travelers (TV seriál)
Room 101 (E05)
Van Helsing (TV seriál)
It Begins (S01E13)
iZombie (TV seriál)
Salivation Army (S02E19)
Dead Beat (S02E18)
Reflections of the Way Liv Used to Be (S02E17)
další epizody (7)
The Flash (TV seriál)
The Present (S03E09)
Killer Frost (S03E07)
Shade (S03E06)
Arrow (TV seriál)
Legacy (S05E01)
2015 Impastor (TV seriál)
iZombie (TV seriál)
Max Wager (S02E06)
Even Cowgirls Get the Black and Blues (S02E04)
Zombie Bro (S02E02)
další epizody (4)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Swan Song (S05E11)
2013 King a Maxwellová (TV seriál)
Motiv (TV seriál)
Ten, co vyváznul (S01E13)
Continuum (TV seriál)
Second Chances (S02E01)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Drobek (S02E13)
2012 Arctic Air (TV seriál)
2011 Health Nutz (TV seriál)
2010 Strážce spravedlnosti (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace