foto

Andre Tricoteux

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Benchwarmers 2
2016 Hra na lásku (TV film)
Policajt ze školky 2
Smrt čeká
Warcraft: První střet
2014 Bad City
2013 Ledová hrozba
Podrazák (TV film)
2012 The Movie Out Here
2011 To the Mat (TV film)

TV seriály

2021 Ledová archa (TV seriál)
Božský konstruktér (S02E08)
Velká odysea (S02E03)
Znova vzplanout (S02E02)
další epizody (4)
2019 Charmed (TV seriál)
Past Is Present (S02E07)
Things to Do in Seattle When You're Dead (S02E02)
Safe Space (S02E01)
Flash (TV seriál)
Seeing Red (S05E11)
2018 Půjčovna masa (TV seriál)
Síla zla (S01E04)
Na opuštěném místě (S01E03)
Padlý anděl (S01E02)
Take Two (TV seriál)
Take Two (E01)
Riverdale (TV seriál)
Kapitola 34: Soudná noc (S02E21)
Lovci duchů (TV seriál)
Good Intentions (S13E14)
2017 iZombie (TV seriál)
Heaven Just Got a Little Smoother (S03E01)
Flash (TV seriál)
The Once and Future Flash (S03E19)
Into the Speed Force (S03E16)
The Wrath of Savitar (S03E15)
další epizody (4)
The 100 (TV seriál)
DNR (S04E09)
2016 Cestovatelé časem (TV seriál)
Pokoj 101 (S01E05)
Ice (TV seriál)
Run You Bastards Run (S01E02)
Legends of Tomorrow (TV seriál)
Fail-Safe (S01E05)
Van Helsing (TV seriál)
Začíná to (S01E13)
iZombie (TV seriál)
Salivation Army (S02E19)
Dead Beat (S02E18)
Reflections of the Way Liv Used to Be (S02E17)
další epizody (7)
Flash (TV seriál)
The Present (S03E09)
Killer Frost (S03E07)
Shade (S03E06)
Arrow (TV seriál)
Legacy (S05E01)
2015 Knězem na útěku (TV seriál)
Třetí den (S01E02)
Geneze (S01E01)
iZombie (TV seriál)
Max Wager (S02E06)
Even Cowgirls Get the Black and Blues (S02E04)
Zombie Bro (S02E02)
další epizody (4)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Labutí píseň (S05E11)
2014 Agentura Jasno (TV seriál)
A Nightmare on State Street (S08E09)
2013 King a Maxwellová (TV seriál)
Motiv (TV seriál)
Ten, co vyváznul (S01E13)
Continuum (TV seriál)
Second Chances (S02E01)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Drobek (S02E13)
2012 Arctic Air (TV seriál)
Strážce spravedlnosti (TV seriál)
Blood Alley (S02E02)
2011 Health Nutz (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky