foto

Spencer Drever

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Devátý život Louise Draxe
The Confirmation
2015 Her Own Justice (TV film)
2014 Happy Face Killer (TV film)
2013 Předvečer zkázy (TV film)
Stalkers (TV film)
2011 Deník malého poseroutky 2

TV seriály

2017 When Calls the Heart (TV seriál)
Change of Heart (S04E04)
The Heart of the Community (S04E03)
Heart of Truth (S04E02)
další epizody (4)
Lovci duchů (TV seriál)
The British Invasion (S12E17)
2016 Motiv (TV seriál)
Zmizelý policista (S04E01)
2015 Olymp - Zkáza Bohů (TV seriál)
The Whispers (TV seriál)
2014 Fargo (TV seriál)
Who Shaves the Barber? (S01E07)
Buridan's Ass (S01E06)
The Rooster Prince (S01E02)
další epizody (4)
Signed, Sealed, Delivered (TV seriál)
Strange Empire (TV seriál)
The 100 (TV seriál)
His Sister's Keeper (S01E06)
2013 Rudá vdova (TV seriál)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Manhattan (S02E14)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
Mr Young (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace