foto

Rick Tae

  • nar. 7.7.1973 (45 let)
    Hong Kong, Čína

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Útěk z dětství (TV film)
2013 Lawrence & Holloman
2009 2012
2007 Krycí jméno: Čistič
2006 Hunters, The (TV film)
2002 Long Life, Happiness & Prosperity
Mrtvá zóna
Život nebo něco takového
2001 Flek
Freddyho úlet
The Miracle of the Cards (TV film)
Walking Shadow (TV film)
2000 Moje matka je špion! (TV film)
Nepolapitelný virus (TV film)
Recept na úspěch (TV film)
1999 Fenomén Y2K (TV film)

TV seriály

2015 Blood and Water (TV seriál)
The Romeo Section (TV seriál)
2014 Rush (TV seriál)
Get Lucky (E08)
2013 Rogue Files: Reparation (TV seriál)
Arrow (TV seriál)
Chycen při činu (S01E16)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Smělý, čestný, nezištný (S02E18)
2012 Arctic Air (TV seriál)
2006 Smallville (TV seriál)
Kyborg (S05E15)
2005 Godiva's (TV seriál)
Robson Arms (TV seriál)
Tajná služba (TV seriál)
2004 Human Cargo (TV seriál)
The Collector (TV seriál)
2003 Volání mrtvých (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
What It Seems (S01E02)
Wheel of Fortune (S01E01)
2000 Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Siren (S02E17)
1997 Night Man (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2013 John Apple Jack

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace