foto

Jennifer-Juniper Angeli

  • nar. New Haven, Connecticut, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Love You To Death (TV film)
2018 Every Day is Christmas (TV film)
2017 Menendez: Blood Brothers (TV film)
2016 Pumpkin Pie Wars (TV film)
2010 Fathers & Sons
2009 Prci, prci, prcičky: Kniha lásky
2008 Of Golf and God
1997 Doteky
1990 Kdopak to mluví 2

TV seriály

2017 Haters Back Off (TV seriál)
Exposing My Impostr (S02E03)
2016 Městečko Pines (TV seriál)
Bedtime Story (S02E10)
Walcott Prep (S02E09)
City Upon a Hill (S02E06)
2015 Poručík Backstrom (TV seriál)
Takes One to Know One (E03)
2013 Já a robot (TV seriál)
Arytmie (E06)
Podle protokolu (E03)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Zlá královna (S02E20)
2012 Flashpoint (TV seriál)
Sons of the Father (S05E05)
2006 Alice, I Think (TV seriál)
2002 Breaking News (TV seriál)
2001 Unprofessionals, The (TV seriál)
1998 Síť (TV seriál)
1997 Policejní akademie (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Cesta domů (S01E15)
Marshal (TV seriál)
1994 Zmije (TV seriál)
1992 Heights (TV seriál)
Round Table, The (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)
Vražedné pobřeží (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)

Dokumentární

2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace