foto

Alex Barima

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Cypher
Poprvé na střední
2016 Barbie: Zachraňte pejsky
2015 Odznak cti
Vražedné zprávy (TV film)
Země zítřka
2013 Kdybych měl křídla
2012 Grave Encounters 2

TV seriály

2019 Project Blue Book (TV seriál)
War Games (S01E08)
2017 Exorcista (TV seriál)
Nejsem hoden (S02E10)
Obřad a opakování (S02E09)
Pekelné nebe (S02E08)
další epizody (10)
Lovci duchů (TV seriál)
The Rising Son (S13E02)
The British Invasion (S12E17)
2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Abominations (S02E04)
iZombie (TV seriál)
Reflections of the Way Liv Used to Be (S02E17)
2015 The Returned (TV seriál)
Peter (E10)
Julie (E03)
Camille (E01)
2014 The Flash (TV seriál)
Power Outage (S01E07)
Já a robot (TV seriál)
Slaměný vrah (E13)
Continuum (TV seriál)
Waning Minute (S03E07)
2013 Rogue Files: Reparation (TV seriál)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Srdce, které věří nejvíc (S03E01)
A rovnou k Jitřence (S02E22)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace