foto

Alex Barima

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Gourmet Detective: Roux the Day (TV film)
Sniper: Assassin's End
2017 Cypher
Poprvé na střední
2016 Barbie: Zachraňte pejsky
2015 Odznak cti
Vražedné zprávy (TV film)
Země zítřka
2013 Kdybych měl křídla
2012 Grave Encounters 2

TV seriály

2020 LEGO Marvel Avengers: Climate Conundrum (TV seriál)
Riverdale (TV seriál)
Kapitola 73: „Zamčený pokoj“ (S04E16)
Kapitola 70: „Březnový úplněk“ (S04E13)
Kapitola 69: „Čestní muži“ (S04E12)
další epizody (5)
The 100 (TV seriál)
The Dying of the Light (S07E15)
The Flock (S07E09)
2019 Projekt Modrá kniha (TV seriál)
Válečné hry (S01E08)
Riverdale (TV seriál)
Kapitola 66: „Mandarinka“ (S04E09)
Kapitola 64: „Ledová bouře“ (S04E07)
Kapitola 63: „Dědictví“ (S04E06)
další epizody (7)
The Man in the High Castle (TV seriál)
Fire from the Gods (S04E10)
For Want of a Nail (S04E09)
No Masters But Ourselves (S04E07)
další epizody (5)
2017 Exorcista (TV seriál)
Nejsem hoden (S02E10)
Obřad a opakování (S02E09)
Pekelné nebe (S02E08)
další epizody (10)
Lovci duchů (TV seriál)
The Rising Son (S13E02)
The British Invasion (S12E17)
2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Abominations (S02E04)
iZombie (TV seriál)
Reflections of the Way Liv Used to Be (S02E17)
2015 The Returned (TV seriál)
Peter (E10)
Julie (E03)
Camille (E01)
2014 Flash (TV seriál)
Bez energie (S01E07)
Já a robot (TV seriál)
Slaměný vrah (E13)
Continuum (TV seriál)
Waning Minute (S03E07)
2013 Rogue Files: Reparation (TV seriál)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Srdce, které věří nejvíc (S03E01)
A rovnou k Jitřence (S02E22)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky