foto

Bernard Curry

  • nar. 27.3.1974 (43 let)
    Melbourne, Victoria, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Live or Die in La Honda
2015 Impact Earth
2014 Bordering on Bad Behavior
2013 Killer Reality (TV film)
2007 King, The (TV film)
2006 Puppy
2002 Junction Boys, The (TV film)
Road from Coorain, The (TV film)
2001 Blondýnka (TV film)
Cesta do neznáma (TV film)
2000 Mise v ohrožení

TV seriály

2017 Mrtvý bod (TV seriál)
Lepers Repel (S02E22)
Mom (S02E21)
Wentworth (TV seriál)
Epizoda 12 (S05E12)
Epizoda 11 (S05E11)
Mere Anarchy (S05E10)
další epizody (12)
2016 Wentworth (TV seriál)
Seeing Red (S04E12)
Eleventh Hour (S04E11)
Smitten (S04E10)
další epizody (8)
Bylo, nebylo (TV seriál)
The Brothers Jones (S05E15)
2014 Předstírání (TV seriál)
2013 Hit the Floor (TV seriál)
Mistresses (TV seriál)
Ravenswood (TV seriál)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Morálka (S03E05)
2010 Prolhané krásky (TV seriál)
2008 Packed to the Rafters (TV seriál)
2007 Satisfakce (TV seriál)
2004 Geniální průšvihy (TV seriál)
2003 CrashBurn (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2002 Flipside (TV seriál)
MDA (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Sit Down, Shut Up (TV seriál)
Something in the Air (TV seriál)
1999 Thunderstone (TV seriál)
1998 Genie From Down Under 2, The (TV seriál)
Ranaři (TV seriál)
1997 Raw FM (TV seriál)
State Coroner (TV seriál)
1994 Vesničtí poldové (TV seriál)
1993 Law of the Land (TV seriál)
Snowy (TV seriál)
Time Trax (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál)
1979 Out of the Blue (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace