foto

Bernard Curry

  • nar. 27.3.1974 (46 let)
    Melbourne, Victoria, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Chlapec jménem Sailboat
2017 Live or Die in La Honda
2015 Impact Earth
2014 Bordering on Bad Behavior
2013 Killer Reality (TV film)
2007 King, The (TV film)
2006 Puppy
2002 The Junction Boys (TV film)
The Road from Coorain (TV film)
2001 Blondýnka (TV film)
Cesta do neznáma (TV film)
2000 Mise v ohrožení

TV seriály

2020 Wentworth (TV seriál)
Fugitive (S08E06)
2019 My Life is Murder (TV seriál)
Mirror Mirror (E10)
Fake Empire (E09)
Remains To Be Seen (E08)
další epizody (10)
Wentworth (TV seriál)
Blood Wedding (S07E01)
2018 Wentworth (TV seriál)
Lovers and Fighters (S06E08)
The Edge (S06E07)
Angel of Wentworth (S06E06)
další epizody (8)
Bylo, nebylo (TV seriál) - a.z.
Leaving Storybrooke (S07E22) - a.z.
2017 Sunshine (TV seriál)
Mrtvý bod (TV seriál)
Lepers Repel (S02E22)
Mom (S02E21)
Wentworth (TV seriál)
Hell Bent (S05E12)
Coup De Grace (S05E11)
Mere Anarchy (S05E10)
další epizody (12)
2016 Wentworth (TV seriál)
Seeing Red (S04E12)
Eleventh Hour (S04E11)
Smitten (S04E10)
další epizody (8)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Bratři Jonesovi (S05E15)
2015 Předstírání (TV seriál)
School's Out (S02E20)
The Deep End (S02E19)
Nuclear Prom (S02E18)
další epizody (7)
Mistresses (TV seriál)
Love Is an Open Door (S03E06)
2014 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Mrtvé mantinely (S15E10)
2013 Hit the Floor (TV seriál)
Ravenswood (TV seriál)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Morálka (S03E05)
Prolhané krásky (TV seriál)
Jako loutka (S03E23)
Co bude s tou zoufalkou (S03E19)
Pro mě jsi mrtvá (S03E18)
2012 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Ztraceni v moři (S10E04)
2008 Packed to the Rafters (TV seriál)
2007 Satisfakce (TV seriál)
2004 Geniální průšvihy (TV seriál)
2003 CrashBurn (TV seriál)
2002 Flipside (TV seriál)
MDA (TV seriál)
2000 Sit Down, Shut Up (TV seriál)
Something in the Air (TV seriál)
1999 Thunderstone (TV seriál)
1998 Genie From Down Under 2, The (TV seriál)
Ranaři (TV seriál)
1997 Raw FM (TV seriál)
State Coroner (TV seriál)
1994 Vesničtí poldové (TV seriál)
1993 Law of the Land (TV seriál)
Snowy (TV seriál)
Time Trax (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál)
1979 Out of the Blue (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky