foto

Arpad Balogh

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ztracené vzpomínky (TV film)

TV seriály

2019 The 100 (TV seriál)
Adjustment Protocol (S06E12)
2018 The Man in the High Castle (TV seriál)
Jahr Null (S03E10)
Baku (S03E09)
Sensô Kôi (S03E03)
2017 The Flash (TV seriál)
Attack on Gorilla City (S03E13)
2014 Lovci duchů (TV seriál)
Road Trip (S09E10)
2013 Bylo, nebylo (TV seriál)
Ariel (S03E06)

Dokumentární

2004 Lékařská pohotovost – neznámé příběhy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace