foto

Arpad Balogh

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Til Ex Do Us Part (TV film)
2016 Ztracené vzpomínky (TV film)

TV seriály

2020 Home Before Dark (TV seriál)
Bodá jako včela (E03)
2019 The 100 (TV seriál)
Adjustment Protocol (S06E12)
2018 The Man in the High Castle (TV seriál)
Jahr Null (S03E10)
Baku (S03E09)
Sensô Kôi (S03E03)
2017 Flash (TV seriál)
Attack on Gorilla City (S03E13)
2014 Lovci duchů (TV seriál)
Road Trip (S09E10)
2013 Bylo, nebylo (TV seriál)
Ariel (S03E06)

Dokumentární

2004 Lékařská pohotovost – neznámé příběhy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky