foto

Glynis Davies

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Dead Over Diamonds: Picture Perfect Mysteries (TV film)
Paroží
2018 Darrow & Darrow 2 (TV film)
Dokonalost
Reunited at Christmas (TV film)
The Girl in the Bathtub (TV film)
2017 A Harvest Wedding (TV film)
A Surrogate's Nightmare (TV film)
Hollow in the Land
Same Time Next Week (TV film)
2016 Burn Your Maps
Láska s vůní hroznů (TV film)
2015 Život v hříchu (TV film)
2014 Pohřbené tajemství (TV film)
The Christmas Shepherd (TV film)
2012 Cesta za spravedlností: V dobrém či zlém (TV film)
2011 Donovan's Echo
Magická slova: Příběh J. K. Rowlingové (TV film)
2010 Cesta do pekel
Gunless
Laskavý dotek (TV film)
2009 Láska na druhý pohled
Opatrovnictví (TV film)
2006 Trapped Ashes
2005 Tajemná posedlost
2004 Wild Guys, The
2003 1st to Die (TV film)
Nečekaná láska (TV film)
2002 Bang, bang, seš mrtvej! (TV film)
2001 Mezi námi děvčaty (TV film)
2000 Frankie a Hazel (TV film)
Nebezpečná láska (TV film)
Scary Movie: Děsnej biják
Ten, který přežil (TV film)
Vražedné vidiny - Danielin příběh (TV film)
1999 Barva odvahy (TV film)
Resurrection (TV film)
1998 Jak umlčet Mary (TV film)
Podezřelé chování
Sealed with a Kiss (TV film)
1994 Pro lásku k Nancy (TV film)
1993 Relentless: Mind of a Killer (TV film)
1992 Last Wish (TV film)
1990 Stella
1987 A Child's Christmas in Wales (TV film)
Rolling Vengeance
1986 Do vlastních řad (TV film)
1984 Deadline
1980 Mouse and the Woman, The
1978 Three Card Monte

TV seriály

2019 Riverdale (TV seriál)
Kapitola 59: „Zlaté časy na Riverdale High“ (S04E02)
2018 Půjčovna masa (TV seriál)
Z minulosti (S01E01)
Ty, já a ona (TV seriál)
You Be You And I'll Be Me (S03E10)
The 100 (TV seriál)
Exit Wounds (S05E06)
2017 Cestovatelé časem (TV seriál)
Jacob (S02E03)
2016 Cestovatelé časem (TV seriál)
Marcy (S01E11)
Donner (S01E08)
Protokol 5 (S01E07)
2015 Lovci duchů (TV seriál)
Thin Lizzie (S11E05)
2014 Darebák (TV seriál)
The Last Supper (S02E07)
Killing an Arab (S02E06)
2013 Já a robot (TV seriál)
Pokrevní bratři (E05)
Motiv (TV seriál)
Padlý anděl (S01E10)
Prokletí Spooksvillu (TV seriál)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Mysli na něco hezkýho (S03E08)
2012 Doktorka Emily (TV seriál)
Emily and... the Good and the Bad (E07)
2011 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Hozená rukavice (S02E20)
Hranice nemožného (TV seriál)
Subjekt 9 (S04E04)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Patogen (S02E04)
2009 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Země (S01E07)
Světlo (S01E05)
Vzduch, část první (S01E01)
Ostrov smrti (TV seriál)
Pomsta (E03)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Přistání po dvaceti letech (S03E14)
2008 Láska je Láska (TV seriál)
Lesby, gayové, bisexuálové a škádlení (S05E01)
2004 Mrtví jako já (TV seriál)
Čekání na klauna (S02E01)
2003 Black Sash (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Návrat domů (S07E02)
2002 Glory Days (TV seriál)
John Doe (TV seriál)
Uneseni (TV seriál)
Za oblohou (E01)
Zóna soumraku (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Neviditelný (S01E10)
2001 Wolf Lake (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Zkouška oddanosti (S07E22)
2000 Fearing Mind, The (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
Svoboda nade vše (TV seriál)
1999 Beggars and Choosers (TV seriál)
Hope Island (TV seriál)
Pro strach uděláno (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Rok 1969 (S02E21)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Síť (TV seriál)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
1996 Poltergeist (TV seriál)
1995 Akta X (TV seriál)
2Shy (S03E06)
Neodolatelné (S02E13)
1994 Akta X (TV seriál)
Tooms (S01E21)
1991 Street Justice (TV seriál)
1990 Broken Badges (TV seriál)
1989 Neon Rider (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Evergreen (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)

Video kompilace

1995 Akta X – Akta 2: Hnízdo (video kompilace)

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Tajemná posedlost

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky