foto

Olivier Minne

  • nar. 18.5.1967 (52 let)
    Ixelles, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 L'Hôtel du Libre-Echange (TV film)
2013 Interdits d'enfants (TV film)
2012 Simple question de temps (TV film)
2007 Trois contes merveilleux (TV film)
2006 Trois jeunes filles nues (TV film)
2005 Odvaha milovat
Un fil à la patte (TV film)
2004 Les Parisiens

TV seriály

2015 Le Tour du Bagel (TV seriál)
2010 Touche pas à mon poste! (TV seriál)
2009 Tort ou à raison, A (TV seriál)
2008 Pátrací oddělení (TV seriál)
Une femme comme les autres (S03E04)
2007 Les 60 secondes du Colisée (TV seriál)
2002 S.O.S. 18 (TV seriál)
1999 Un gars, une fille (TV seriál)
1998 Farce attaque (TV seriál)
1994 Studio Gabriel (TV seriál)

Dokumentární

2004 Les 40 ans de la 2 (TV film)
2001 + Clair (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Vivement la télé (TV pořad)
2014 Un soir à la Tour Eiffel (TV pořad)
2009 C à vous (TV pořad)
2003 Le grand concours des animateurs (TV pořad)
2000 Qui veut gagner des millions? (TV pořad)
1999 C'est au programme (TV pořad)
1998 Le plus grand cabaret du monde (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1997 Le cercle du cinéma (TV pořad)
1991 Fort Boyard (TV pořad)
1990 Klíče od pevnosti Boyard (TV pořad) - mod.
1988 Questions pour un champion (TV pořad)
1987 Matin Bonheur (TV pořad)
1965 Hry bez hranic (TV pořad)
1962 Intervilles (TV pořad)