foto

Bernard Girard

  • zem. 30.12.1997
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1975 Gone with the West
1973 Name for Evil, A
1972 Zloději myslí
1969 Co se vlastně stalo tetě Alici?
The Mad Room
1966 Vyloupení banky v L. A.
1962 Public Affair, A
1958 As Young as We Are
Party Crashers, The
1957 Green-Eyed Blonde, The
Ride Out for Revenge
1951 As You Were

TV seriály

1972 The Sixth Sense (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
A Short Drink from a Certain Fountain (S05E11)
1962 The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
A Piece of the Action (S01E01)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Johnny Staccato (TV seriál)
R.C.M.P. (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1957 M Squad (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Medic (TV seriál)
The Lone Wolf (TV seriál)
1953 You Are There (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace