foto

Ingrid Held

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Po lásce
1990 Poslední motýl
Ten, kdo stvořil špióna (TV film)
1988 Maison assassinée, La
1987 Ennemis intimes
1986 Banditi nebe
Corps et biens

TV seriály

1991 Love at First Sight (TV seriál)
1989 Capital City (TV seriál)
Les jupons de la révolution (TV seriál)
1988 Cinéma (TV seriál)
1987 Qui c'est ce garçon? (TV seriál)
1985 Hôtel du siècle (TV seriál)
1983 The Hitchhiker (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace