foto

Klaus Grabowsky

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1995 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
1988 Das Mädchen Leo (TV film)
1984 Der Fall Magdalena Eigner (TV film)
Polizeiruf 110 - Freunde (TV film)
1983 Der Fall Marion Neuhaus (TV film)
Dvě lékařky (TV film)
1982 Der Teufelskreis (TV film)
1979 Alaska-Kids großer Coup (TV film)
Menschenfreunde (TV film)
1978 Der Fall Brian O'Hara (TV film)
Marianne wartet auf die Hochzeit (TV film)
1976 Das Abenteuer (TV film)
Das Ende vom Lied (TV film)
1974 Die Richterin (TV film)
1972 Der große Ferienscheck
1971 Kretschinskis Hochzeit (TV film)
Schwarzes Schaf (TV film)
1960 Fernsehpitaval - Der Fall Dibelius-Schnoor (TV film)

TV seriály

1991 Mit Herz und Robe (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1988 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Ohne Wenn und Aber (E126)
1987 Fridolin (TV seriál)
1985 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Sachlich richtig (E98)
1983 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Verlorene Zeit (E87)
1982 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Die Hut-Beate (E79)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1964 Fernsehpitaval - Auschwitz-Prozeß. Impressionen aus der Hauptverhandlung (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1983 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Verlorene Zeit (E87)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1962 Tempel des Satans (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky