foto

Michael P. Northey

  • nar. 1971
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kim Possible (TV film)
2018 Garage Sale Mystery: The Mask Murder (TV film)
2016 Ms. Matched (TV film)
Policajt ze školky 2
2015 Russell Madness
2013 Kyberválka (TV film)
Předvečer zkázy (TV film)
Signed, Sealed, Delivered. (TV film)
2012 Skoro dospělá
2011 Alvin a Chipmunkové 3
2009 Láska na druhý pohled
2007 Vánoční loupež (TV film)
2006 Fido
2005 Cesta ke zlu
Maximální limit
Sám v temnotě
2004 Catwoman
Laboratoř smrti (TV film)
Milostné zločiny Gillian Guessové
2003 Delikátní umění parkování
On the Corner
See Grace Fly
2002 Adventures of Johnny the Argyle Sock, The (TV film)
Od dveří ke dveřím (TV film)
Santa Claus 2
Sladkých sedmnáct
Včelí zabijáci (TV film)
2001 Srub u jezera 2 (TV film)
The Overcoat (TV film)
Zachránce
2000 2gether (TV film)
Nebezpečná přitažlivost
1999 Daydrift
1998 Na Vánoce budu doma
Twister se vrací (TV film)
1996 Neviděli jste mého syna? (TV film)

TV seriály

2018 Bylo, nebylo (TV seriál) - a.z.
Leaving Storybrooke (S07E22) - a.z.
2017 Loudermilk (TV seriál)
Invitation Only (S01E08)
There's a New Kid in Town (S01E05)
2016 Haters Back Off (TV seriál)
Rod Trip With My Uncle (S01E04)
No Tomorrow (TV seriál)
No Soup for You (E10)
No Truer Words (E09)
No Regrets (E05)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Poslední pomazání (S05E21)
2015 Mistresses (TV seriál)
Reasonable Doubt (S03E12)
2014 Bylo, nebylo (TV seriál)
Cestička (S03E18)
Hon na čarodějnici (S03E13)
Newyorská serenáda (S03E12)
2013 Darebák (TV seriál)
Once Upon a Time in Wonderland (TV seriál)
2011 Captain Starship (TV seriál)
Endgame (TV seriál)
Být Erikou (TV seriál)
Dr. Erica (S04E11)
Erica's Adventures in Wonderland (S04E09)
Being Ethan (S04E07)
další epizody (7)
2010 Dvojí identita (TV seriál)
Být Erikou (TV seriál)
Fa La Erica (S03E13)
Erica, Interrupted (S03E12)
Adam's Family (S03E11)
další epizody (11)
2009 Lovci duchů (TV seriál)
The Monster at the End of This Book (S04E18)
2007 Muži na stromech (TV seriál)
Bližší svetr než kabát (S02E08)
2006 Whistler (TV seriál)
2005 Mistři hrůzy (TV seriál)
Deer Woman (S01E07)
Terminal City (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Trvalé pouto (S09E04)
2002 Jeremiah (TV seriál)
John Doe (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
2001 Lovci netvorů (TV seriál)
Past na ptáky (TV seriál)
The Chris Isaak Show (TV seriál)
2000 Svoboda nade vše (TV seriál)
1999 Pro strach uděláno (TV seriál)
Strange World (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Síť (TV seriál)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
1993 Madison (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Dávné křivdy (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace