foto

Reinhold Ohngemach

  • nar. 20.9.1943 (75 let)
    Stuttgart, Baden-Württemberg, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Skvělá kariéra (TV film)
2009 Die Frau, die im Wald verschwand (TV film)
2004 Ein Gauner Gottes (TV film)
2003 Tatort - Bienzle und der Taximord (TV film)
1999 Tatort - Bienzle und die blinde Wut (TV film)
Viehjud Levi
1994 Drei Tage im April (TV film)
Tatort - Der schwarze Engel (TV film)

TV seriály

2013 Die Kirche bleibt im Dorf - Die Serie (TV seriál)
2011 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Včelí bodnutí (S02E09)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
1998 Tierarzt Dr. Engel (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace