foto

Reinhold Ohngemach

  • nar. 20.9.1943 (75 let)
    Stuttgart, Baden-Württemberg, Německá říše

Herecká filmografie

Filmy

2010 Skvělá kariéra (TV film)
2009 Die Frau, die im Wald verschwand (TV film)
2004 Ein Gauner Gottes (TV film)
2003 Tatort - Bienzle und der Taximord (TV film)
1999 Tatort - Bienzle und die blinde Wut (TV film)
Viehjud Levi
1994 Drei Tage im April (TV film)
Tatort - Der schwarze Engel (TV film)

TV seriály

2013 Die Kirche bleibt im Dorf (TV seriál)
2010 Dům plný zvířátek (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)

Galerie (4)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace