foto

Hiroaki Murakami

  • nar. 22.12.1956 (63 let)
    Rikuzentakata, prefektura Iwate, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Studniówk@
2017 Gosa (TV film)
2016 Gold woman (TV film)
2014 ATARU Supesharu~New York kara no Chousenjou (TV film)
Bannó kanteiši Q: Mona Riza no hitomi
Idainaru, šurarabon
2013 Ataru: the First Love & the Last Kill
Kjórjó o horó
2012 Kjó, koi o hadžimemasu
2011 Dedžin Zaborgar
2009 Nene (TV film)
2006 Tannka
2005 Tenka sóran (TV film)
Šibuja monogatari
2003 17sai tabidachi no futari
1998 Nara e iku made (TV film)
1994 Džókjó kjokusen (TV film)
1991 Hissacu 5: Ógon no či
Ocelové bludiště
1989 Hissatsu supesharu: Haruichiban shigoto hito, Kyoto e iku yamiuchi hito no nazo no shuryo! (TV film)
Juliet Game
1988 Ikidomari no banka: Brake out
1987 Gokudó no onnatači II
Hissacu 4: Urami harašimasu
Let's gótokudži!
1986 Prussian blue no šózó
1985 Hissacu! Brownkan no kaibucutači
1983 Shonben rider
1982 Jealousy Game
Jerashî gêmu
1979 Mó hozue wa cukanai

TV seriály

2018 Double Fantasy (TV seriál)
2016 Koi no sanriku rešša kon de ikó! (TV seriál)
Soshitsu no Girei (TV seriál)
2015 Kuroi gašú: kusa (TV seriál)
Ucukušiki wana: Zanka rjóran (TV seriál)
2013 Jae no sakura (TV seriál)
2012 Ataru (TV seriál)
2011 Akutou ~ Juuhanzai Sousahan (TV seriál)
2010 Jak jsem se vdala za Gegegeho (TV seriál)
2008 Keiji no Shomei (TV seriál)
2007 Šikaku ukeoinin (TV seriál)
2005 Jagjú džubei nanaban šóbu (TV seriál)
2003 Semishigure (TV seriál)
2000 Haččóbori no šičinin (TV seriál)
マッチポイント! (TV seriál)
1999 Genroku rjóran (TV seriál)
1998 Šinsengumi Keppuroku (TV seriál)
1996 Hideyoshi (TV seriál)
1993 Homura tatsu (TV seriál)
Tokugawa bugeičó: Jagjú sandai no ken (TV seriál)
1992 Hitori de Iino (TV seriál)
Ude ni oboe ga ari (TV seriál)
1991 Džiročó sangokuši (TV seriál)
Umikaze o cukamaete (TV seriál)
1988 Netsuppoi no! (TV seriál)
1985 Haruno Nami (TV seriál)
1979 Kamen Rider (TV seriál)
1971 Kamen Rider (TV seriál)

Host

TV pořady

1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky