foto

Cris Campion

  • nar. 1.9.1966 (52 let)
    Versailles, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

César Awards

Herecká filmografie

Filmy

2005 Les vagues (TV film)
Ohnivé inferno (TV film)
Tête haute, La (TV film)
2003 Tvoje ruce na mé půlce
1999 Mladý Indiana Jones: Démoni mámení - a.z.
1996 Flics de choc: La dernière vague (TV film)
1994 Riskantní poslání (TV film)
Taxandria
1992 Ma soeur, mon amour
Sup de fric
Voyage d'Eva, Le (TV film)
1991 Fortune Express
1988 Client, Le
1987 Champ d'honneur
Toho doktora chci za ženu
Árie
1986 Piráti

TV seriály

2007 Greco (TV seriál)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Vents contraires (S02E07)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
2003 Frank Riva (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Smrt klenotníka (S12E05)
2001 Láska a moře (TV seriál)
1998 Bahut, Le (TV seriál)
Marie Fransson (TV seriál)
1997 P.J. (TV seriál)
1996 Femme de la forêt, La (TV seriál)
Hors limites (TV seriál)
1993 Charlemagne, le prince à cheval (TV seriál)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
Úžasná rodina (TV seriál)
1990 Chillers (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)
1988 Haute tension (TV seriál)
Lhostejní (TV seriál)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)

TV pořady

1998 Tout le monde en parle (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace