foto

Sharon Taylor

  • nar. Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Killer in the Guest House (TV film)
Torn: Dark Bullets
2018 CC
Til Ex Do Us Part (TV film)
Záhada Hailey Deanové: Vůle zabíjet (TV film)
2017 Drone
2015 12 Rounds 3: Lockdown
Asteroid zkázy (TV film)
Her Own Justice (TV film)
Nevyřešená vražda (TV film)
2012 Midnight Sun (TV film)
Pregnancy Project, The (TV film)
2010 Ledová smrt (TV film)
2006 Krutá vášeň (TV film)

TV seriály

2020 Big Sky (TV seriál)
A Good Day to Die (E05)
Home Before Dark (TV seriál)
Větší než my všichni (E10)
Bodá jako včela (E03)
Magická hodina (E01)
2019 Jann (TV seriál)
Lovci prokletých pokladů (TV seriál)
Krabice osudu (S01E08)
Kleopatřino prokletí - 2. část (S01E02)
See (TV seriál)
Božský plamen (S01E01)
Lovci duchů (TV seriál)
The Rupture (S15E03)
2018 Bad Blood (TV seriál)
Kdo jsi (S02E01)
Riverdale (TV seriál)
Kapitola 25: Mizerové a svatoušci (S02E12)
2017 Bellevue (TV seriál)
You Don't Understand Me at All (E08)
The Man Behind the Curtain (E07)
The Problem with the Truth (E06)
další epizody (8)
Ghost Wars (TV seriál)
Post-Apocalypse Now (E09)
Two Graves (E08)
Whistle Past the Graveyard (E07)
další epizody (7)
2016 Aftermath (TV seriál)
What the Thunder Said (E07)
Madame Sosostris (E06)
A Clatter and a Chatter (E05)
Legends of Tomorrow (TV seriál)
Leviathan (S01E13)
2015 The Whispers (TV seriál)
Homesick (E11)
2014 The 100 (TV seriál)
Unity Day (S01E09)
Day Trip (S01E08)
Contents Under Pressure (S01E07)
další epizody (4)
Prokletí Spooksvillu (TV seriál)
Critical Care (E15)
Continuum (TV seriál)
Waning Minute (S03E07)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Kansas (S03E20)
2013 Motiv (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Vzdor osudu (S05E13)
2012 Level Up (TV seriál)
Agentura Jasno (TV seriál)
True Grits (S06E15)
Lovci duchů (TV seriál)
Blood Brother (S08E05)
2011 Hell on Wheels (TV seriál)
2010 Smallville (TV seriál)
Oběť (S09E19)
Spiknutí (S09E14)
Přesvědčivost (S09E13)
další epizody (4)
2009 Riese (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Nepřítel před branami (S05E20)
Smallville (TV seriál)
Pandora (S09E09)
Kandor (S09E07)
Spasitel (S09E01)
2008 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Nákaza (S05E17)
Pozůstatky (S05E15)
Návrat marnotratného syna (S05E14)
další epizody (10)
2007 Heuréka – město divů (TV seriál)
Prazvláštní hry (S02E04)
Zrození Fénixe (S02E01)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Záchranné lano (S04E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky