foto

Naomi Stevens

  • nar. 29.11.1926 (91 let)
    Trenton, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 To Heal a Nation (TV film)
1980 Fun and Games (TV film)
1979 Triangle Factory Fire Scandal, The (TV film)
1978 The Pirate (TV film)
1977 Absent-Minded Waiter, The
Premiéra
1975 Podivná spravedlnost
Zlé časy
1974 Heat Wave! (TV film)
1973 Olítej mě
Super táta
1970 Havajané
Old Man Who Cried Wolf, The (TV film)
1968 Dobrý den, paní Campbellová!
The Shakiest Gun in the West
To Die in Paris (TV film)
1967 Údolí panenek
1966 Frankie a Johnny
1965 Joy in the Morning
The Art of Love
1964 Honeymoon Hotel
1962 Convicts 4
1960 Byt
1958 The Black Orchid

TV seriály

1984 The Duck Factory (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
Webster (TV seriál)
1981 Strike Force (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Taxi (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 Hunter (TV seriál)
1976 Gemini Man (TV seriál)
The Practice (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
Montefuscos, The (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
The ABC Afternoon Playbreak (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Sarge (TV seriál)
1970 Nanny and the Professor (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
Then Came Bronson (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
1966 Hey, Landlord (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
1965 Hogan's Heroes (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
Mister Roberts (TV seriál)
Please Don't Eat the Daisies (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Peyton Place (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
Wendy and Me (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Empire (TV seriál)
McHale's Navy (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Everglades (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
The Barbara Stanwyck Show (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Mirror Image (S01E21)
1959 Bonanza (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
Wichita Town (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Rescue 8 (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Ford Star Jubilee (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
1954 Medic (TV seriál)
Summer Playhouse (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The Danny Thomas Show (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)

TV pořady

1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace