foto

Wil Traval

  • nar. 9.7.1980 (37 let)
    Victoria, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Five Thirteen
2010 Primal
2006 The Last Days of Connie Hays
2004 Jessica (TV film)

TV seriály

2017 Chicago P.D. (TV seriál)
Fallen (S05E06)
2016 Arrow (TV seriál)
Human Target (S05E05)
2015 Jessica Jones (TV seriál)
AKA I've Got the Blues (S01E11)
AKA 1,000 Cuts (S01E10)
AKA Sin Bin (S01E09)
další epizody (8)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Matka (S04E21)
Goldovo srdce (S04E18)
2013 Rudá vdova (TV seriál)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Lacey (S02E19)
2012 Joudové (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Na slunci s točenou zmrzlinou (S07E02)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
2009 Rescue Special Ops (TV seriál)
2008 Dokonalý podraz (TV seriál)
Ostré jako břitva (TV seriál)
2002 White Collar Blue (TV seriál)
2001 McLeodovy dcery (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)

TV pořady

1968 Telethon (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace