foto

Thomas Jacob

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2010 Die Hüttenwirtin (TV film)
2009 Familie Sonnenfeld: Abschied von Oma (TV film)
Familie Sonnenfeld: Umzug in ein neues Leben (TV film)
2008 Mamas Flitterwochen (TV film)
2007 Das Wunder der Liebe (TV film)
Mein Traum von Afrika (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Bittere Wahrheiten (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Schmutzige Geschäfte (TV film)
2006 Die Hochzeit meiner Töchter (TV film)
Dva miliony hledají tátu (TV film)
Žena v rudých šatech (TV film)
2005 Pro každý případ, mami (TV film)
2004 Polizeiruf 110 - Ein Bild von einem Mörder (TV film)
2003 Děti na stesk (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Opfer im Zwielicht (TV film)
2002 Stubbe - Von Fall zu Fall: Tödlicher Schulweg (TV film)
2001 Stubbe - Von Fall zu Fall: Unschuldsengel (TV film)
2000 Einmal Himmel und retour (TV film)
Heimatgeschichten - Osterfeuer (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Baby-Deal (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Tod des Models (TV film)
1999 Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbe und die Seherin (TV film)
1998 Lüge zuviel, Eine (TV film)
Männer sind was Wunderbares - 24 Stunden Wahrheit (TV film)
Polizeiruf 110 - Todsicher (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbe und das fremde Mädchen (TV film)
1997 Der Kapitän - Die letzte Fahrt der MS Cartagena (TV film)
Polizeiruf 110 - Die falsche Sonja (TV film)
1996 Polizeiruf 110 - Der schlanke Tod (TV film)
1995 Polizeiruf 110 - Bruder Lustig (TV film)
1994 Dárek z nebe (TV film)
1993 Polizeiruf 110 - ... und tot bist du (TV film)
1991 Polizeiruf 110 - Das Treibhaus (TV film)
Polizeiruf 110 - Mit dem Anruf kommt der Tod (TV film)
1990 Polizeiruf 110 - Das Duell (TV film)
Polizeiruf 110 - Tödliche Träume (TV film)
1989 Der Staatsanwalt hat das Wort - Das Wunschkind (TV film)
Polizeiruf 110 - Gestohlenes Glück (TV film)
1988 Polizeiruf 110 - Der Kreuzworträtselfall (TV film)
1987 Der Staatsanwalt hat das Wort - Himmelblau oder Hans im Glück (TV film)
Polizeiruf 110 - Explosion (TV film)
1986 Velký talent (TV film)
Volejte policii 110 - Každý den je jiný (TV film)
1985 Polizeiruf 110 - Laß mich nicht im Stich (TV film)
1984 Polizeiruf 110 - Inklusive Risiko (TV film)
1976 Der Staatsanwalt hat das Wort - Auf der Durchreise (TV film)
Polizeiruf 110 - Reklamierte Rosen (TV film)
1975 Polizeiruf 110 - Die Rechnung geht nicht auf (TV film)
1974 Smrt profesora (TV film)

TV seriály

2005 Familie Sonnenfeld (TV seriál)
1998 Helicops (TV seriál)
1997 Der Kapitän (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
1995 Staatsanwältin, Die (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
Freunde fürs Leben (TV seriál)
1989 Policejní zpravodajská služba (TV seriál)
1983 Bühne frei (TV seriál)
1981 Jockei Monika (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1987 Der Staatsanwalt hat das Wort - Himmelblau oder Hans im Glück (TV film)

TV seriály

1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace