foto

Vadim Jean

  • nar. 9.12.1963 (57 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2021 Consider Yourself
2014 Breaking the Bank
2008 Barva kouzel (TV film)
2006 Otec prasátek (TV film)
2004 Jimmy Glick v Lalawoodu
1999 Just Desserts (TV film)
One More Kiss
1998 Skutečný Howard Spitz
1995 Clockwork Mice
1994 Beyond Bedlam
1992 Leon the Pig Farmer

TV seriály

2017 Henry IX (TV seriál)
Porters (TV seriál)
2016 The Rebel (TV seriál)
2009 Off the Hook (TV seriál)

Dokumentární

2017 Cruel and Unusual
2004 Working the Thames (TV seriál)

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Breaking the Bank

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce