foto

Jason Simpson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Volition
2016 Appetite for Love (TV film)
2014 Hastings Street
2013 Assault on Wall Street
Útěk z planety Země
2009 Hulk Vs.
2005 Ark
2004 Everyone
2002 Long Shot
Mu Sa Do

TV seriály

2019 Tobot Athlon (TV seriál)
Legends of Tomorrow (TV seriál)
Hey, World! (S04E16)
Terms of Service (S04E15)
2018 Dračí princ (TV seriál)
V zajetí kouzel (TV seriál)
The Losses of Magic (S03E03)
2016 Dead of Summer (TV seriál)
The Devil Inside (E08)
iZombie (TV seriál)
Salivation Army (S02E19)
Reflections of the Way Liv Used to Be (S02E17)
Arrow (TV seriál)
Human Target (S05E05)
2015 Hloubka (TV seriál)
The Whispers (TV seriál)
Darkest Fears (E10)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Nimue (S05E07)
2014 Strange Empire (TV seriál)
Agentura Jasno (TV seriál)
Cog Blocked (S08E05)
2012 Level Up (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Přenosový slučovač myšlenek vzor 11 (S05E01)
2008 Iron Man: Obrněná dobrodružství (TV seriál)
2007 Death Note - Zápisník smrti (TV seriál)
Sentaku (E32)
Idžó (E31)
Seigi (E30)
další epizody (4)
2005 Mladí mušketýři (TV seriál)
2004 5 dnů do půlnoci (TV seriál)
2002 John Doe (TV seriál)
2001 The Chris Isaak Show (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace