foto

Donna Dent

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Patrikův den
2013 Jack Taylor: Shot Down (TV film)
2012 Hon na skřítky (TV film)
2009 Zonad
2004 Zakletá Ella
1999 Vicious Circle (TV film)
With or Without You
1998 Statečnost v srdci (TV film)
1994 Family (TV film)

TV seriály

2014 Amber (TV seriál)
2013 Quirke (TV seriál)
Vikingové (TV seriál)
První sněm (S01E01)
2009 Tudorovci (TV seriál)
The Death of a Queen (S03E04)
2008 Raw (TV seriál)
2007 Single-Handed (TV seriál)
2006 Rough Diamond (TV seriál)
2004 Proof (TV seriál)
2001 Bachelors Walk (TV seriál)
1996 Ballykissangel (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace