foto

Márton Keleti

  • nar. 27.4.1905
    Budapešť, Uhry, Rakousko-Uhersko
  • zem. 20.6.1973 (68 let)
    Budapešť, Maďarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1973 Od vítězství k vítězství
Princ Bob
1972 Běž, aby tě chytili
Měl jsem dvaatřicet jmen
1971 Villa a Lidón (TV film)
1970 Sny lásky
Történelmi magánügyek
1969 Dávné léto (TV film)
Komédia a tetön (TV film)
1968 Ach, ty ženy!
Az aranykesztyü lovagjai (TV film)
Elsietett házasság
1967 A százegyedik szenátor I (TV film)
A százegyedik szenátor III (TV film)
Változó felhözet
Ördögök teste, Az (TV film)
1966 Dnes večer mám premiéru
1965 Desátník a ti druzí
1964 Ha egyszer húsz év múlva
Hattyúdal
Idegen ember, Az (TV film)
Nagymama, nagymama... (TV film)
Váltás (TV film)
1962 Amíg holnap lesz
Zmoklá neděle
1961 Babí léto
Pušky a holubi
1960 Virrad
1959 Hranice na dosah ruky
Tegnap
1958 Don Juan legutolsó kalandja
La belle et le tzigane
1957 A csodacsatár
Dvě přiznání
1956 Az élet hídja
1955 Díszelőadás
1954 Fel a fejjel
Pixi és Mixi a cirkuszaban
1953 Dobrý příklad
Krejcárek
Péntek 13
1952 Civil na hřišti
Probuzená píseň
1951 A selejt bosszúja
Podivné manželství
1950 S písní je život krásný
1949 Janika
Mágnás Miska
1948 Poslední hradní pán
1945 A tanítónö
1938 A harapós férj
Borcsa Amerikában
Nehéz apának lenni
Te csak pipálj Ladányi
1937 Torockói menyasszony
Viki

TV seriály

1970 A 0416-os szökevény (TV seriál)
1969 Bözsi és a többiek (TV seriál)
Érettségi találkozó (E03)
Vendégségben (E02)
Ötletek nőnapra (E01)
Én, Prenn Ferenc (TV seriál)
1966 Én, Strasznov Ignác, a szélhámos (TV seriál)

Dokumentární

1955 Kállai kettös

Scenáristická filmografie

Filmy

1957 Dvě přiznání

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace