foto

Will Irvine

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Magoři
2011 Showreel
2005 Hooligans
2004 Jarmark marnosti

TV seriály

2017 Will (TV seriál)
Skvělá hra (E01)
2013 Vikingové (TV seriál)
Vyvlastnění (S01E03)
Hněv seveřanů (S01E02)
2012 Titanic - krev a ocel (TV seriál)
High Stakes (E08)
The Truth Shall Set You Free (E07)
The Imposter (E06)
2008 Cena za lidskost (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2007 Tudorovci (TV seriál)
Jeho veličenstvo, král (S01E04)
2005 Sugar Rush (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
1999 Holby City (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace