foto

McNally Sagal

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Příběh o Zoufálkovi
2004 Můj soused zabiják 2
2003 Bláznivá školka
2002 Půlnoční míle
2000 Šupák
1999 Ztraceni v moři
1998 Městečko Pleasantville
SLC Punk!
Vyjednavač
1997 Ještě blbější
1996 Bláznivá škola
1995 Bláznivá vychovatelka
Modlitba za matku (TV film)
Pán kouzel
1994 Milostná aféra
1993 Šišouni v New Yorku
1990 Plod noci

TV seriály

2018 Lucifer (TV seriál)
Orange Is the New Maze (S03E19)
Code Black (TV seriál)
Only Human (S03E09)
2017 Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Fifty-Two (S03E08)
Vlčí mládě (TV seriál)
Ghosted (S06E06)
2016 Lady Dynamite (TV seriál)
Tajnosti a lži (TV seriál)
The Racket (S02E08)
The Statement (S02E07)
The Parent (S02E06)
další epizody (7)
2015 Myšlenky zločince (TV seriál)
A Place at the Table (S10E20)
2013 Zákon gangu (TV seriál)
Huang Wu (S06E10)
John 8:32 (S06E09)
Sweet and Vaded (S06E07)
další epizody (5)
2012 Skandál (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
J'ai Obtenu Cette (S05E13)
Crucifixed (S05E10)
Andare Pescare (S05E09)
další epizody (5)
2011 Zákon gangu (TV seriál)
Call of Duty (S04E11)
Hands (S04E10)
Kiss (S04E09)
další epizody (5)
2010 Zákon gangu (TV seriál)
Znovu doma (S03E12)
Mléko (S03E11)
Pravda (S03E10)
další epizody (9)
2009 Zákon gangu (TV seriál)
Válka gangů (S02E12)
Munice (S02E10)
Rodinná večeře (S02E08)
další epizody (5)
2008 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk kupuje dům (S07E01)
2007 Odložené případy (TV seriál)
Rozpolcená (S04E21)
2006 Sběratelé kostí (TV seriál)
Žena z letiště (S01E10)
2005 Láska, s.r.o. (TV seriál)
Unscripted (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Jed (S01E08)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
2002 Everwood (TV seriál)
Leap of Faith (TV seriál)
Life with Bonnie (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Prozřetelnost (S09E10)
Původ (S09E09)
2001 Pohotovost (TV seriál)
Čtyři úhly pohledu (S08E01)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 The Jersey (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (S06E06)
1998 Ally McBealová (TV seriál)
Opět sama (S01E22)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Finale (S09E22)
1997 Advokáti (TV seriál)
Brooklyn South (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Sympathy for the Devil (S04E04)
Second Chances (S03E20)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)
Tracey Takes On... (TV seriál)
1995 Get Smart (TV seriál)
Murder One (TV seriál)
Ned a Stacey (TV seriál)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Death Be Proud (S01E08)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace