foto

Michel Portal

  • nar. 25.11.1935 (83 let)
    Bayonne, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2012 Le Professeur
2011 Mission sacrée (TV film)
2010 Cigarettes et bas nylons (TV film)
Mensonges, Les (TV film)
2006 Jean de La Fontaine
2005 Jusqu'au bout (TV film)
Petite Chartreuse, La
Éliane (TV film)
2003 Porteur de cartable, Le (TV film)
Un fils de notre temps (TV film)
2002 Cause d'un garçon, À (TV film)
L'Ami de Patagonie (TV film)
Sous bonne garde (TV film)
2001 Te quiero
2000 Aïe
Brumes de Manchester, Les (TV film)
Dette, La (TV film)
La laïque (TV film)
Passionnément
1999 C'est quoi la vie?
1998 De gré ou de force (TV film)
Inventaire, L' (TV film)
Le serpent a mangé la grenouille
Mes enfants étrangers (TV film)
Un fait divers (TV film)
1997 Buud Yam
Comédien, Le
Les couleurs du diable
1996 Le bel été 1914
Pêcheur d'Islande (TV film)
1995 Capitaine Cyrano (TV film)
Orage immobile, Un (TV film)
1994 Eugénie Grandet (TV film)
La Machine
1993 Dočasná rodina (TV film)
Est & Ouest: Les paradis perdus
Interdiction, L' (TV film)
Pour demain (TV film)
1992 Mes coquins (TV film)
Návrat Casanovy
Peur, La (TV film)
Poulets à l'amende (TV film)
1991 Écrans de sable
1990 Alcyon (TV film)
Ami Giono: Onorato, L' (TV film)
Aventure de Catherine C.
Docteur Petiot
Trois années
Ángeles, Los
1989 Bouvard et Pecuchet (TV film)
Enfants du désordre, Les
Ke arteko egunak
Toten Fische, Die
Une table pour six (TV film)
À corps et à cris (TV film)
1988 Deux minutes de soleil en plus
Natalia
Prisonnières
Ve vší nevinnosti
Écho, L' (TV film)
1987 Bonne chance monsieur Pic! (TV film)
Champ d'honneur
Milan noir
Moine et la sorciere, Le
Světlo
1986 La chambre d'ami
Max, má láska
1985 Bras de fer
L'épi d'or (TV film)
Le ravi (TV film)
1984 Cavaliers de l'orage, Les
L'aide-mémoire (TV film)
Roi de la Chine, Le (TV film)
1983 Balles perdues
Fou comme l'oiseau (TV film)
Le Voyage
Le jardinier récalcitrant (TV film)
Île bleue, L' (TV film)
1982 Café Plongeoir
Návrat Martina Guerra
1981 Beau monde, Le (TV film)
Ombre rouge, L'
Ville noire, La (TV film)
1980 Sourde oreille, La (TV film)
1979 Homme sandwich, L' (TV film)
La mémoire courte
Psi
Écoute voir...
1978 L'adoption
1977 Pour Clémence
1976 Les conquistadores
Sérail
1975 Cecilia, La
1970 Hoa Binh
1969 Money-Money
1967 Le Viol

TV seriály

2002 Enfant des lumières, L' (TV seriál)
1993 Regards d'enfance (TV seriál)
1991 La grande collection (TV seriál)
1990 V comme vengeance (TV seriál)
1989 Cycle Simenon (TV seriál)
Les jupons de la révolution (TV seriál)
1988 Inspektor Lavardin (TV seriál)
1987 L'heure Simenon (TV seriál)
1985 Néo Polar (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)

Dokumentární

2013 Le Pouvoir
1997 Les médiateurs du Pacifique
1995 Un siècle d'écrivains (TV seriál)
1988 Histoire de vent, Une

Herecká filmografie

Filmy

1969 Money-Money
1961 Pařížské blues

Dokumentární

1987 La nuit des Molières (TV seriál)

Host

TV pořady

1982 Champs-Elysées (TV pořad)
1976 La nuit des Césars (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace