foto

Peter Gaynor

  • nar. 31.12.1974 (44 let)
    Dublin, Irsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 13 schodů dolů (TV film)
2010 Rewind
2009 Surovost
2003 Bloom
Goldfish Memory
2002 Klub únosců

TV seriály

2013 Vikingové (TV seriál)
Královské výkupné (S01E07)
Pohřební obřad (S01E06)
Soud (S01E04)
2010 Tudorovci (TV seriál)
Smrt monarchie (S04E10)
2009 Tudorovci (TV seriál)
Protestantka Anna Klevská (S03E07)
Rozkol a trest (S03E03)
2007 Tudorovci (TV seriál)
Pravda a spravedlnost (S01E08)
2006 Rough Diamond (TV seriál)

Dokumentární

2004 Slavné bitvy Británie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace