foto

Cathy White

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Albert Nobbs
2010 Mo (TV film)
2003 Návrat (TV film)
Veronica Guerin
2002 Pláč (TV film)
1999 Vicious Circle (TV film)
1998 Generál
Noční vlak
Titanic Town
1995 Nothing Personal
1994 Grushko (TV film)

TV seriály

2017 Vikingové (TV seriál)
Pomsta (S04E18)
Velká armáda (S04E17)
2016 The Fall (TV seriál)
Ticho a trýzeň (S03E01)
2014 Vikingové (TV seriál)
Krvavý orel (S02E07)
2013 Scúp (TV seriál)
Vikingové (TV seriál)
Královské výkupné (S01E07)
2003 Murphy's Law (TV seriál)
2001 On Home Ground (TV seriál)
1993 Buddha of Suburbia, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace