foto

Alexander Downes

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Showbands II (TV film)
2005 Showbands (TV film)
2003 Bloom
2002 Klub únosců

TV seriály

2013 Vikingové (TV seriál)
Královské výkupné (S01E07)
2010 Tudorovci (TV seriál)
S mým svolením (S04E06)
2008 Raw (TV seriál)
2003 The Clinic (TV seriál)
1989 Fair City (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace