foto

Damien Devaney

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 S láskou, Rosie
2009 Small Island (TV film)
2008 Šibenice
2005 Hamlet

TV seriály

2013 Scúp (TV seriál)
Vikingové (TV seriál)
Oběť bohům (S01E08)
2012 Ripper Street (TV seriál)
Tournament of Shadows (S01E06)
2010 Love/Hate (TV seriál)
2009 Father & Son (TV seriál)
2008 Raw (TV seriál)
Rock Rivals (TV seriál)
2007 The Running Mate (TV seriál)
2003 The Clinic (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace