foto

John Kimball

  • nar. 4.5.1941 (79 let)
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1987 Méďa Béďa: Kouzelný let fešné husy

TV seriály

1989 Rychlá rota (TV seriál)
1987 Příběhy Pepka námořníka (TV seriál)
1986 Rambo (TV seriál)
1985 Punky Brewster (TV seriál)
1983 Alvin & the Chipmunks (TV seriál)
Rubik, the Amazing Cube (TV seriál)
Saturday Supercade (TV seriál)
1981 Goldie Gold and Action Jack (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky