foto

Karel Jirák

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Promlčeno
2019 Staříci
2018 Deformér
Jan Palach
2017 Špunti na vodě
2016 Zločin v Polné (TV film)
2011 Outsight (studentský film)

TV seriály

2019 Dáma a Král (TV seriál)
Tři odstíny smrti (S04E01)
2018 Co by kdyby? (TV seriál)
Naprosto zastaveno (E02)
Fatální důvěra (E01)
Specialisté (TV seriál)
Plný plyn (S03E06)
2016 Atentát (TV seriál)
Past na vražedkyni (E16)
Šancja (E14)
Vražda v cele (E13)
další epizody (5)
2015 Atentát (TV seriál)
Šifra (E10)
Chobotnička (E09)
Popel (E08)
další epizody (5)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky