foto

Richard Šírek

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Zločin v Polné (TV film)
1991 Hřbitov pro cizince (TV film)
Skládačka (TV film)
1989 Chlapská čest (TV film)

TV seriály

2017 Trpaslík (TV seriál)
Středa (E03)
2009 Vyprávěj (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace