foto

Amy Cale Peterson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Living Worst
2014 Dead Within
2012 Dortíková mise (TV film)
Jak chutná láska (TV film)
2010 Wish List, The (TV film)
2005 Southbounders

TV seriály

2011 Anatomie lži (TV seriál)
Poslední splátka (S03E01)
2010 Obhájci (TV seriál)
Událost (TV seriál)
2009 Barman vás nenávidí (TV seriál)
Vicariously (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
Second Chances (S02E14)
Kancl (TV seriál)
Shareholder Meeting (S06E11)
2006 Chirurgové (TV seriál)
Cesta tam a zase zpátky (S02E15)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 The Living Worst
2014 Dead Within

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace