foto

Marianne Nentwich

  • nar. 22.7.1942 (77 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Wie ich lernte, bei mir selbst Kind zu sein
2011 Jedermann Remixed (TV film) - a.z.
2005 Kampl (TV film)
2003 Der Bockerer IV. - Prager Frühling
2000 Der Bockerer III - Die Brücke von Andau
Probieren Sie's mit einem Jüngeren (TV film)
1999 Ein Herz wird wieder jung
Sonny Boys (TV film)
1997 Mein Opa und die 13 Stühle (TV film)
1996 Der Bockerer II - Österreich ist frei
Hofrat Geiger (TV film)
1992 Leas Hochzeit (TV film)
1991 Hier kocht der Chef (TV film)
1989 Frühlingserwachen (TV film)
Männer vom K3 - Der Mann im Dunkeln, Die (TV film)
Noch ein Wunsch (TV film)
1983 Jedermann (TV film)
1981 Alberta und Alice oder Die Unterwerfung (TV film)
Bockerer
Die Feen sterben aus (TV film)
Lebende Leichnam, Der (TV film)
Tatort - Slalom (TV film)
1980 Vor Sonnenuntergang (TV film)
1979 Der Unbestechliche (TV film)
1978 Kottan ermittelt - Wien Mitte (TV film)
1976 Junge Freud, Der (TV film)
1973 Ein junger Mann aus dem Innviertel - Adolf Hitler (TV film)
1972 Tatort - Münchner Kindl (TV film)
1971 Emilia Galotti (TV film)
1970 Das Wort (TV film)

TV seriály

2009 Die Bergretter (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Der alte Herr (S02E20)
Wo ist Katarina? (S02E19)
Alles Theater (S02E18)
1980 Ringstraßenpalais (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1976 Kottan ermittelt (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2019 In memoriam: Elfriede Ott (TV film)
2013 Mit eigenen Augen - Zeitgeschichten (TV seriál) - vyp.
2012 Les císařovny Sissi (TV film) - vyp.

Divadelní záznam

1992 Der Diamant des Geisterkönigs (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1987 Seitenblicke (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky